Jeg kan hjælpe dig med…

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg tilbyder terapi, samtaler og rådgivning ift. mange forskellige problemstillinger. F. eks.:

Afhængighed
Vi kan være afhængige af mange ting: Medicin, stoffer, sex, shopping, røg og alkohol, andre mennesker. Bliv fri og uafhængig.

Angst, fobier og panik
Angst: Er livsvigtig, når den får os til at lytte efter faresignaler. Langvarig eller intens angst er ødelæggende for krop og sjæl. Der er flere former for angst, du kan få hjælp til.
Fx panikangst, generaliseret angst og social angst – kontakt mig og kom fri af din angst.
Fobier: Højde, dyr, nåle, blod, tandlæger, scene, skole – alle slags. 

Begrænsende overbevisninger – det negative du tror om dig selv!
– Jeg er ikke god nok. – Jeg mangler selvtillid/selvværd. – Jeg er uønsket/uelsket.  Jeg bliver altid forladt for ingen elsker mig.
– Jeg bliver altid svigtet. Disse hæmmende og livsødelæggende overbevisninger udspringer af  små og store sår på sjælen (traumer).
Kontakt mig og få blidt bearbejdet dine traumer og få støttende overbevisninger i stedet.

Deprimeret, trist og ked af det
Svært ved at sætte mål, mangler handlekraft og livsglæde. Få din handlekraft tilbage.

Eksistentielle problemer
Livet, døden, meningsløsheden og friheden. Find meningen med dit liv of oplev livslæde.

Mobning
Skolen, på arbejdspladsen, de sociale medier. Det er mobning, når dine grænser overskrides. Mobning er følelsesmæssige overgreb, der er traumatiserende. Kontakt mig og lær at sætte grænser og at sige til og fra. Stå ved dig selv så du ikke længere er offer. Jeg lærer dig også EFT, så du kan lære at hjælpe dig selv.

Mål og værdier
Jeg ved ikke hvad jeg vil med mit liv. – Jeg kender ikke mine værdier. – Jeg  ved ikke, hvad mit livsformål er. – Jeg formår ikke at skifte arbejde. – Jeg bliver ikke forfremmet osv. Find dine mål og få livsglæden igen.

Overgreb og vold
Vold, voldtægt, røveri, incest, fysisk/psykisk vold i parforholdet. Selvsabotage fordi du blive på en usund arbejdsplads eller i et usundt forhold.  Traumatiske oplevelser, der kan ødelægge vores liv i årevis. Få hjælp – på en blid måde – til at bearbejde disse oplevelser, så du ikke genoplever de ubehagelige traumer igen og igen.

Sorg, tab, skilsmisse
At miste nogen eller noget væsentligt i dit liv kan være meget smertefuldt, uanset om du har mistet en drøm, et arbejde, et dyr eller et menneske, du holdt meget af. Jeg har oplevet mennesker, der har båret på kompliceret sorg i mange år. At blive sat fri af sorgen er livsbekræftende.

Stress og udbrændthed
Der er flere og flere der får stress. Det kan udvikle sig til udbrændthed, hvilket er en alvorlig tilstand. Stress er et symptom på, at der er noget galt. Få hjælp til at finde årsagen til din stress, få den bearbejdet og kend advarselssignalerne. Stress gemmer på små og store traumer. Jeg lærer dig også EFT, så du kan behandle dig selv mellem sessionerne. Jeg lærer dig en tappeteknik (EFT), der dæmper din stressrespons

Sygdomme, symptomer og smerter
Få hjælp til lindring og selvhelbredelse. Allergi, ondt i muskler og led, kræft, betændelsestilstande, kroniske tilstande, fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom,  uforklarlige symptomer, bliver ofte syg, taler meget om sygdom og symptomer osv.  Metasundhed giver os forståelse for, hvorfor vi har ubehag og sygdom, og hjælper os til at finde og få mulighed for at fjerne årsagen til sygdommen.

Traumer og PTSD
Både små og store traumer gemmes i kroppen og påvirker vores fysiske og psykiske helbred,
til tider i en sådan grad, at de er invaliderende. Har du været udsat for vold, har barndommen været præget af svigt, har du været impliceret i ulykker, været udsendt i katastrofeområder eller krig, er der hjælp at få. Mange gange stammer PTSD også fra traumatiske barndomsoplevelser. Når disse findes via NLP, tidslinjeterapi og Matrix Reimprinting, er det nærmest som at blive født på nu. Mange mennesker tror, at de skal ind og opleve traumet igen. Det skal du ikke. Jeg gør alt for, at du får bearbejdet traumet på en blid måde. Du oplever det som en film, du ser ude fra.  

Vægtproblemer
Overvægt, undervægt og fedme. Find årsagen til dine vægtproblemer og udfordringer – sæt dig selv fri!
Bulimi: Temaet handler ofte om ikke at vide hvor du hører til. Eller usikkerhed om, hvad du skal bestemme dig for. Der er også noget du afskyer, væmmes ved eller er ved at brække dig over. Du kan fx have afsky ved dig selv, modstand mod påtrængende forældre. Det kan også være at du mangler sødme og nærhed i dit liv. Metasundhedsanalyse, NLP og Matrix Reimprinting kan hjælpe dig til selvhelbredelse.
Nervøs spisevægring – Et forsøg på at skabe sig en identitet. Du har på et tidspunkt været ude for noget chokerende, og har følelsen af ikke at vide hvor du hører til. Kontakt mig uanset hvilke spise- og vægtproblemer. Der kan sættes ind på mange områder ,og du kan få det bedre.

Økonomiske udfordringer – at tjene penge og nå dine mål                                                   Jeg fortjener ikke at tjene penge, få succes. Jeg kan ikke blive selvstændig. Jeg er udkørt, bange og har tabt gnisten. Rige mennesker er arrogante. Jeg vil ikke kritiseres. Det er ok at tjene mange penge. Jeg hader salgsarbejde. Måske kender du nogle af disse overbevisninger. De kan alle begrænse dig i at nå dine mål og tjene penge.

Terapi er også for dig, der ønsker selvindsigt og personlig udvikling
Måske er du kørt fast i dit liv, oplever en masse konflikter, er træt af parforholdet, rådvild og vil gerne videre. Det er hjælp til at forstå din historie, dine erindringer, samt rumme og acceptere de vilkår, som har gjort dig til den, du er, og hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv! – finde og hjælpe dig til at udvikle dine potentialer.

Ring for en uforpligtende samtale og hør nærmere – 26 33 05 83

Jeg tilbyder også terapi uden for normal arbejdstid og i weekenden.

Terapi kan også ske via Skype.