EFT Metode

EFT er ligesom TFT er en kombination af samtale og små lette bankebevægelser på punkter på ansigt, hænder og brystkasse. Ved at frigive den blokerede energi fra kroppen, opløses traumet, så du efterfølgende ofte føler sig lettet, gladere og helt eller delvist fri for traumet.

Hvad kan behandles med EFT?

Gray Craig opfordrer alle, der interesserer sig for EFT, til at prøve det på alle problemstillinger, selvfølgelig med sund fornuft. Det har betydet at EFT er blevet anvendt mod en lang række både fysiske og følelsesmæssige problemstillinger. Det spænder helt fra hovedpiner, fobier, synsproblemer, stress og større fysiologiske problemer. Det hævdes at EFT bliver anvendt succesfuldt i op mod 80% af tilfældene.

Cary Craig er så forbløffet over den teknik han har udviklet, at han synes alle skal kunne have glæde af den. Derfor kan du på www.emofree.com finde en gratis EFT manual på engelsk, der forklarer EFT i dybden. Denne manual har han også givet tilladelse til at www.eftcentret.dk måtte oversætte til dansk, så her kan du finde en dansk udgave af manualen.